luni, 5 septembrie 2011

de-a râsu', plânsu'

zic să ne jucăm, da?

în meniul de azi avem goange şi ursuleţi :) care se joacă... şi joaca asta strică ceva ce putea fi atât de frumos şi pur... no, amu când eşti batman, dai din aripi ca el :|.
şi ca să ne întelegem mai bine, luăm fiecare ingredient şi îl analizăm. să vedem ce iasă. ghiveci sau nu ghiveci.

goanga
- copil de treabă. suflet bun. un pic cam plin de el. nu prea ştie ce vrea. îşi complică viaţa singur. îi place să fie alintat ca un pisic, dar cui nu îi place? 
- are simţ al umorului. multe calităţi, serios. îl cam deranjează adevarul spus în faţă. da îi trece. sau vreau eu să cred că îi trece.
- căpos. îi spui frumos, îi explici, îi dai argumente. întelege. îţi dă dreptate da' nu face nimic în privinţa asta. nu înaintăm. lăsăm goanga-n pace. nu atentăm la nimic.

ursuleţu'
- copil de treabă. suflet bun. până aici seamană ingredientele. are tupeu. amuzant. glume bune. da' să nu exagerăm cu laudele că se umflă-n pene mai ceva ca un păun + că postu' ăsta nu i se adresează lui.
- construieşte casa, masa, piscina, aduce pisică şi căţel. da' se mai satură. şi se satură. şi îi spune. şi ne oprim aici. sprijinim ursuleţu' dacă vrea sprijin. da' nu atentăm la nimic.

ce rezultă? ghiveci sau nu ghiveci. înca nu se ştie. aflăm curând.
ce ar fi putut rezulta? ca să păstrăm tema culinară: o 'mâncare' bună, gustoasă. sau una bună dar nu la fel de gustoasă. depinde de ei, nu de bucătar.

concluzia: love, live, life. cu cap, bun simţ şi măsură. :)

bonus: o porţie de papanaşi :)

w

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cu curaj. nu muşc