vineri, 2 septembrie 2011

dragă dom'le primar,

îndrăznesc să îţi adresez această umilă 'scrisoare', în speranţa că 'cineva' o va citi şi într-o oarecare măsură o să ţină cont de ea... sau nu.
aşadar, le iau pe puncte, că aşa îmi place mie. punctat.
1) jos pălăria pentru realizările din ultimii 7 ani. da nu prea jos, că te transformi în balon. diferenţă mare între matale şi anteriorul nu este. celălalt nu a avut atâtea posibilităţi de finanţare. ghinionul lui, zic.
2) centrul oraşului: lucrarea în sine lasă mult de dorit. ideea de la care s-a plecat nu cred că a fost rea. deşi încă stau şi mă întreb ce fel de oameni "conduci". nici nu cred că vreau să ştiu câţi bani s-au investit (a se citi împrumutat de la bănci) şi câţi s-au băgat prin buzunare pe la unii, alţii. mai bine nu. plus, proiectantul a avut probabil un vis urât cu o noapte înainte de a pune pe hârtie planul. numa zic.
dacă îmi amintesc bine, înainte de inaugurare, era vorba că toate evenimentele care implică flux de oameni, se vor organiza în celălalt 'centru'... ca să nu se strice dalele, să nu le murdărească (a se citi sparge, strica) plătitorii de taxe. no, la naiba! că zilele oraşului, anul ăsta, fix pe dalele alea lumea şi-a lăsat gunoaiele.... :| şi erau nişte amărâţi care  încercau să le spele... că deh, oraş european, centru la fel de european... trebuie spălat. era un nene, rădea guma lipită de oameni fără bun simţ. asta cu bunul simţ al cetăţenilor e o altă discuţie. nu facem ghiveci acum.
3) fântânile arteziene. alt vis urât. nici un pic de bun gust la broaştele alea de scuipă apă. OMG! mai are rost să zic? nu mai bine se investeau banii ăia în ceva util oraşului? nu în fântâni, broaşte şi alte urâţenii?

mă opresc aici. dar vine şi continuarea.


love, live, life

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cu curaj. nu muşc